Växtkraft Västerbotten I

Är ditt livsmedelsföretag redo för nästa steg?

Växtkraft Västerbotten är ett arrangemang inom projektet Matkompassen – Inspiration och Motivation i samarbete med Research Institutes of Sweden region Norr.

Växtkraft Västerbotten” – ett unikt tillfälle där livsmedelsföretag i Västerbotten ges möjlighet att prata utveckling med en expertpanel.

Oavsett om du önskar hjälp med att utveckla smaken på din matprodukt, hitta rätt marknadsföringsstrategi, nya säljkanaler eller tips på hur du kan reducera matsvinnet i produktionskedjan, så kan det här vara dagen som påverkar ditt nästa steg för ökad tillväxt.

Vi vänder oss till etablerade företag

”Växtkraft Västerbotten” riktar sig till etablerade livsmedelsföretag (primärproduktion/förädling) i Västerbotten som är redo för nästa utvecklingssteg i företaget. För att erbjudas en plats i den kostnadsfria satsningen behöver du skicka in en beskrivning av ditt företag, samt inom vilket område som du önskar hjälp. Vi erbjuder sex platser, och hur väl du beskriver din utmaning avgör om just ditt företag får en plats.

De företag som passerar nålsögat får komma till Länsresidenset för att pitcha sin idé inför en panel med bred expertis. Panelen får sedan till uppgift att hjälpa företagen i rätt riktning.

Du har också möjlighet att träffa andra företagare och byta erfarenheter i vårt så kallade Greenroom, där även andra överraskningar väntar. Eftermiddagen avslutas med mingel hos landshövdingen på länsresidenset.

Alla som anmäler sig erbjuds en inspirationsdag i november

Alla som anmäler sig till ”Växtkraft Västerbotten” – vare sig man går vidare den 16 september eller inte – kommer att erbjudas en kostnadsfri inspirationsdag i november 2022.

Anmälan Anmälan Växtkraft

Sista anmälningsdag redan 5 juni

Hoppas vi ses!

Stina Fernerud Länsstyrelsen Västerbotten och Anna-Karin Karlsson RISE region Norr